Jump to content

signatureRendu SE optical & HQPlayer Embedded Issue


Recommended Posts

I'm listening through HQPlayer Embedded and sending audio to a Sig Rendu. Music stops after a few tracks. This has happened multiple times today. The same error appears in the HQP log.

 

I've done all the reboots, re-installs, etc... No luck. 

 

Streaming to my LattePanda Alpha 864S running HQP NAA image, I don't have this issue. 

 

Anyone seen this or have an idea how to fix it?

 

& 2021/10/13 14:48:54 Play next URI: http://streaming-qobuz-std.akamaized.net/file
& 2021/10/13 14:48:54 Play
  2021/10/13 14:53:10 End of track
& 2021/10/13 14:53:10 Next  (0)
  2021/10/13 14:53:10 Idle request
& 2021/10/13 14:53:11 Play next URI: http://streaming-qobuz-std.akamaized.net/file
& 2021/10/13 14:53:12 Play
  2021/10/13 14:56:41 End of track
& 2021/10/13 14:56:41 Next  (0)
  2021/10/13 14:56:41 Idle request
& 2021/10/13 14:56:42 Play next URI: http://streaming-qobuz-std.akamaized.net/file
& 2021/10/13 14:56:42 Play
! 2021/10/13 14:59:57 clHQPlayerEngine::Execute(): clReadFLAC::Read(): FLAC error
  2021/10/13 14:59:57 Stop request (reset)
& 2021/10/13 14:59:57 Stop...
- 2021/10/13 14:59:57 NAA output network engine stopping...
- 2021/10/13 14:59:59 NAA output network engine stopped
- 2021/10/13 14:59:59 Playback engine stopped
& 2021/10/13 14:59:59 ...stopped
  2021/10/13 14:59:59 Set volume: -5 +

Founder of Audiophile Style

Announcing The Audiophile Style Podcast

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



×
×
  • Create New...