Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wifi dongle'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Reviews
  • CA Academy
  • Audio Shows
  • Bits and Bytes
  • Digital Vinyl
  • The Music In Me
  • Contributors
  • The Best Version Of ...
  • Audiophile 5

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Product Groups

  • All Access Pass
  • Advertising

Forums

  • Equipment
    • Questions and Answers
    • General Forum
    • Music Servers
    • DAC - Digital to Analog Conversion
    • Disk Storage / Music Library Storage
    • Networking, Networked Audio, and Streaming
    • Headphones & Speakers
    • Software
    • DSP, Room Correction, and Multi Channel Audio
    • iTunes and Everything Apple
    • Article Comments
  • Music
    • Music Downloads & Streaming
    • Music in General
    • Music Analysis - Objective & Subjective
    • In Memoriam
  • Sponsored Forums
    • Sonore (Sponsored)
    • UpTone Audio (Sponsored)
    • Highend-AudioPC (Sponsored)
    • Allo Products
    • JPLAY
  • All Access
    • Buy & Sell Audio and Computer Components
  • Allo's General Topics
  • Allo's DAC Support
  • Allo's AMP Support
  • Allo's TRANSPORT Support
  • Allo's BUNDLE Support
  • Allo's CASES Support
  • Allo's ACCESSORIES Support
  • Allo's PLUG & PLAY Support
  • Blue Coast Music's Topics
  • Blue Coast Music's Q&A
  • JPLAY's JCAT Topics
  • JPLAY's JPLAY Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Audio System


About Me

Found 2 results

  1. Hi there! I just got my Allo USB Wifi Dongle. It should be "Plug in, and start surfing! Includes easy to setup driver." Well, as a spoiled windows user, I thought it would be litterally "plug and play". However, the manual ist called "Quick_Start_Guide_for_Driver_Compilation_and_Installation" and is not at all easy for me... Can somebody help me step by step...? I don't have a screen on the USBridge, I just operate it by the allo web interface or by SSH over Putty... THANKS!
  2. HI there, This is my second USBridge - I have not had this issue on my first unit. The web GUI indicates my Volumio software is up to date. I am using the Allo supplied WiFi dongle. I have successfully configured it using my PC and saved the settings for my network in it as the default profile. When I open the network tab on the Allo Web GUI I can choose the wireless network and configure it. Once I hit save the GUI shows as connected to both WiFi and Ethernet in my list of network connections, however the WiFI network is gone again once I restart the USBridge. I note that the LED indicator on the dongle is not lit when it is attached to my ALLO Sparky but it is lit when I connect it to my PC. Whilst on my PC the dongle appears to be working perfectly. I have attempted a factory reset from the Web GUI which made no difference. I have attempted re-flashing the EMMC card which made no difference. Appreciate your help on this and the other issue with my volume created in the USBridge forum. Regards, Matthew
×
×
  • Create New...