Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'aurender x100'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Reviews
  • CA Academy
  • Audio Shows
  • Bits and Bytes
  • Digital Vinyl
  • The Music In Me
  • Contributors
  • The Best Version Of ...
  • Audiophile 5

Categories

  • DACs
  • DDCs
  • Music Servers / Streamers
  • Software
  • Power Supplies / Products
  • Speakers
  • Headphones
  • Headphone Amplifiers
  • Amplifiers
  • Accessories
  • Cables
  • Analog Components
  • All-in-One Systems
  • Computers / Networking
  • Preamp / Processor
  • AVR (Audio / Video Receiver)

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • Downloads
  • Blue Coast Music's Files
  • JPLAY's Downloads

Product Groups

  • All Access Pass
  • Advertising

Forums

  • Equipment
    • Questions and Answers
    • General Forum
    • Objective-Fi
    • Music Servers
    • DAC - Digital to Analog Conversion
    • Disk Storage / Music Library Storage
    • Networking, Networked Audio, and Streaming
    • Headphones & Speakers
    • Software
    • DSP, Room Correction, and Multi Channel Audio
    • iTunes and Everything Apple
    • Article Comments
  • Music
    • Music Downloads & Streaming
    • Music in General
    • Music Analysis - Objective & Subjective
    • In Memoriam
  • Sponsored Forums
    • Sonore (Sponsored)
    • UpTone Audio (Sponsored)
    • Highend-AudioPC (Sponsored)
    • Allo Products
    • JPLAY
  • All Access
    • Buy & Sell Audio and Computer Components
  • Allo's General Topics
  • Allo's DAC Support
  • Allo's AMP Support
  • Allo's TRANSPORT Support
  • Allo's BUNDLE Support
  • Allo's CASES Support
  • Allo's ACCESSORIES Support
  • Allo's PLUG & PLAY Support
  • Blue Coast Music's Topics
  • Blue Coast Music's Q&A
  • JPLAY's JCAT Topics
  • JPLAY's JPLAY Topics

Categories

  • Digital to Analog Converters
  • Digital to Digital Converters
  • Music Servers / Streamers
  • Power Supplies / Power Products
  • Speakers
  • Headphones
  • Headphone Amplifiers
  • Amplifiers
  • Accessories
  • Cables
  • Analog Components
  • All-in-One Systems
  • Computers / Networking Gear
  • All Others

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Audio System


About Me

Found 1 result

  1. Hi, everyone. Happy New Year! Hope you are all enjoying the holidays. I've encountered some problems with my Aurender N10, and I was hoping someone could help me with them. I’m having problems with streaming music from Spotify to my Aurender N10 via AirPlay because it starts out well but after a maximum of listening for 15 minutes, the audio eventually starts stuttering. I have good internet connection at >50Mbps. I have the same problem when I use Apple Music, and I’ve also had the same problem back when I was using the Aurender X100, before I upgraded. Here’s my setup: from the modem provided by our internet service provider, the output goes to an Ethernet switch because there’s only one output for internet connectivity. From the Ethernet switch, the output goes to my WiFi router. My WiFi router also has an output, so from there, it goes to another Ethernet switch. Lastly, from that Ethernet switch, I connect it to my N10. All the LAN cables I use are CAT6 wires. The router I use is the ASUS RT-AC5300U in case that information is helpful. I’ve also tried directly connecting the output of ASUS router to the Aurender, instead of doing it through the Ethernet switch, but the audio still stutters. Lastly, I tried it with the Eero Pro home WiFi system. I purchased one just to be able to test it on the Aurender. From the modem provided for by the internet service provider, the output goes to an Ethernet switch and directly from the Ethernet switch, I connected the Eero device there. From the output of the Eero device, I connected the Aurender, and I still encountered the same problems. Also, I’ve checked Wi-Fi connection speed under the Network diagnostics section of the settings of the Aurender Conductor app. It usually shows an average of 10Mpbs, so I’m sure it’s connected to the internet, at an adequate speed. I’ve already tried it with two different routers, two different iPads, two different streaming services, and two different Aurender devices, but the same problem still persists. I’ve tried using Airplay with our Apple TV under the same network and I am having no problems with it. Can anyone help me with this? I would really appreciate it. Also, I am aware that the quality of music from Spotify is no match for my N10 and audio equipment, but sometimes my daughters like playing their songs on my sound system.
×
×
  • Create New...