Jump to content

GZOO

  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United Kingdom

About GZOO

  • Rank
    Newbie

Personal Information

  • Location
    Lake District, UK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi audiobomber. I'm now using V0.5.1. I got a response from May at SOtM eventually who advised a bigger card. That sorted it.
  2. Seems like I need a new sd card, the latest firmware doesn't fit on the existing card. I'm thinking this is the reason the update failed.
  3. Fantastic Stefano I will try that. Thanks for your help. Cheers, Andy
  4. Hi, not sure if this is the right forum but I have a problem with my sms-200. I tried to update the firmware via the eunhasu web browser interface and now cannot connect via the web interface either using http://eunhasu.local or network address. Device no longer shows up in Roon. Powers on OK and flashing light works which seems to indicate network activity. I've the reset button but to no affect. I see that it has a micro SD card in the back which presumably carries the operating system similar to Raspberry Pi so I wondered if somehow this has become corrupted and if it can be replaced.
  5. Greetings, I wonder if anyone has any solution to this issue. I have tried contacting Mytek direct but no answer so far and I remembered this forum last used so long ago that I had to re-register. I have been trying out some raspberry pi streamers recently and noticed a clicking sound when I turned up the volume. I assumed this was down to the Pi but when I disconnected it altogether and tried my cd transport, and also USB feed from a SOtM, the clicking sound remained. Even when I disconnected cables from all inputs it was still there and scrolling through the inputs it only
×
×
  • Create New...