Jump to content

JHG

Members
  • Content Count

    106
  • Joined

  • Last visited

About JHG

  • Rank
    Freshman Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @jcn3 @vortecjr @Cebollamconnect player lite app works fine, so apparently the problem is with the kazoo app. So I will stick with that for now. Thanks!
  2. @jcn3 Thanks for the info. I agree the problem is most likely the Sonicorbiter OS on the microrendu as Qobuz has said they updated their API. I used to use Lumin, but it doesn't work with streaming. Perhaps @vortecjr has a suggestion for an alternative that runs on an iPhone/iPad.
  3. In this case, as the microrendu is acting as the dlna server, you don't think it could also be the microrendu?
  4. It has nothing to do with my server. I am trying to stream Qobuz (which I was able to do previously without any problems) directly to my microrendu 1.4. I have no trouble streaming Tidal.
  5. I am having a new problem accessing Qobuz content using my microrendu 1.4 and Linn Kazoo. Qobuz says they have recently updated their API and that is the problem. I have no problems with Tidal. Is there an update coming for the microrendu? Thanks, Jim
  6. Thanks! I have Qobuz, will check it out.
  7. Is anyone familiar with this recording? https://www.eclassical.com/mozart-symphonies-nos-39-40-41.html Thanks. Jim
  8. Just updated my microrendu 1.4 to OS 2.6. Now Lumin can't find it. I am running mr/LPS1 to Berkeley USB to SPDIF converter to Schiit Yggy. Lumin can see my NAS but not the microrendu. Never had a problem before. Help please. Never mind. Got it started by saving changes in MPD/DLNA settings even though there were no changes. Go figure.
  9. Wow, pretty close for me as well. Adrian just received mine today.
  10. Looking for that Loyalty Discount email for previous customers of the regen and LPS-1. :-)
  11. Thanks John. Not sure what VA capacity I need. I have a turntable, CD Player/Transport, Network Player, DAC, Preamp, 2 mono amps, urendu, USB?SPDIF Converter. Any recommendation? Thanks, Jim Eaton Power-Suppress 100 Model Selection Guide [TABLE=class: dataTable, width: 715] [TR=class: center] [TD=class: TableHead, bgcolor: #0067C3]Part Number[/TD] [TD=class: TableHead, bgcolor: #0067C3]Input voltages1[/TD] [TD=class: TableHead, bgcolor: #0067C3]Output voltages1[/TD] [TD=class: TableHead, bgcolor: #0067C3]Output VA2[/TD] [TD=class: TableHead, bgcolor: #0067C3]I/O interface (NEMA)[/TD] [TD=class: TableHead, bgcolor: #0067C3]H x W x D, (in)[/TD] [TD=class: TableHead, bgcolor: #0067C3]Weight (lb)[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #E8E8E8] [TD=class: TableHead, bgcolor: #0067C3, colspan: 7]Line-cord/receptacle models[/TD] [/TR] [TR] [TD]T100R-0500[/TD] [TD=class: center]120[/TD] [TD=class: center]120[/TD] [TD=class: center]500[/TD] [TD=class: center]5-15P / (1) 5-20R2[/TD] [TD=class: center]6.49 x 6.10 x 12.00[/TD] [TD=class: center]22[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #E8E8E8] [TD]T100R-0750[/TD] [TD=class: center]120[/TD] [TD=class: center]120[/TD] [TD=class: center]750[/TD] [TD=class: center]5-15P / (1) 5-20R2[/TD] [TD=class: center]6.49 x 6.10 x 12.00[/TD] [TD=class: center]28[/TD] [/TR] [TR] [TD]T100R-1000[/TD] [TD=class: center]120[/TD] [TD=class: center]120[/TD] [TD=class: center]1000[/TD] [TD=class: center]5-15P / (1) 5-20R2[/TD] [TD=class: center]6.49 x 6.10 x 12.00[/TD] [TD=class: center]31[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #E8E8E8] [TD]T100R-1800[/TD] [TD=class: center]120[/TD] [TD=class: center]120[/TD] [TD=class: center]1800[/TD] [TD=class: center]L5-20P / (2) 5-20R2[/TD] [TD=class: center]10.49 x 11.10 x 17.00[/TD] [TD=class: center]54[/TD] [/TR] [TR] [TD]T100R-2400[/TD] [TD=class: center]120[/TD] [TD=class: center]120[/TD] [TD=class: center]2400[/TD] [TD=class: center]L5-20P / (2) 5-20R2[/TD] [TD=class: center]10.49 x 11.10 x 17.00[/TD] [TD=class: center]58[/TD] [/TR] [/TABLE]
  12. John, regarding an isolation transformer, something like this? https://www.amazon.com/Tripp-Lite-Isolation-Transformer-Outlet/dp/B00006HPFH If not, would you recommend something? Thanks, Jim
  13. The Schiit DACs need substantial break-in time and also need to be on for at least 24 if not 48 hrs straight to sound their best. I am guessing that was your Schiit that you brought to the dealer, so it probably needed additional break-in time besides the "on" time. Were the other 2 DACs brand new and cold started as well? If not, you didn't have anywhere near a good A_B test.
  14. Minimserver works great! Jim
×
×
  • Create New...