Jump to content

JHG

  • Content Count

    120
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United States

About JHG

  • Rank
    Freshman Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nice review George! Would you tell us what input on the Pontus you were using as well as the source? Thanks, Jim
  2. I use my iPad and mconnectplayer HD to stream from my local server and Qobuz to my microRendu. Is the app actually streaming the files through the iPad?
  3. Sorry, looks like I spoke too soon. The problem was the LPS 1.2 (even though the LPS light was green) not the mR. The mR went cold so I tried an iFi PS which seems to have fixed the problem. I have contacted Alex. Thanks.
  4. I am unable to connect to the mR even after power cycling. Looks like it needs to go back to Sonore. Going to start looking for an alternative to Sonore...
  5. I am ready to give up on my microrendu 1.4. It continually drops out of my network and I have to unplug and plug it back in. And then it drops out again at varying times. At the moment I can't get any of my control points to connect. This has been happening since I installed 2.8. I would like to send it in for service. Can I get a RMA? Thanks. Jim
  6. I have had nothing but trouble with 2.8. I hope there is a bug fix coming soon!
  7. I had tried all that. Just left it alone for a few hours. Just checked and mConnect is working now. Compatibility mode is checked. I have no idea why. If it continues, we are good. Thanks!
  8. I understand. But if unchecked Mconnect and Kazoo still didn't see the rendu.
  9. No luck. Lumin does see the rendu now, shows the playlist is playing but no sound. Mconnect and Kazoo still don't see the rendu. And I stopped using Lumin anyway since I stream Tidal and Qobuz.
  10. showed MPD/DLNA reconfigured and restarted But still no luck...
  11. Installed 2.8. microrendu 1.4 not working as control points don't see it. Power is on and I get the flashing ethernet light. According to the network app everything is fine. DAC shows up fine. Mconnect, Kazoo, nor Lumin see it. Tried taking out the LPS1.2 but no change. Took out etherREGEN and still nothing. Please help. DAC diagnostics: Refresh Status USB output Set DAC to MAX volume DAC description: Schiit Yggdrasil Unison USB 30be:1001 Diagnostic information for this DAC Schiit Audio Schiit Yggdrasil Unison USB at usb-
  12. Brilliant. Thanks for the info. He might have mentioned that on his last post in the microrendu topic that he closed. And another question, why did it give me the option in the software manager app to upgrade to 2.8? 😞
  13. Just tried to update my microrendu 1.4 to SO 2.8. When done it said to reboot which I tried, but never works, so I power cycled it. Still showed 2.7 so I tried to reinstall 2.8, but it said nothing to do. Power cycled again with no luck. And Kazoo nor Mconnect see the rendu.
  14. @jcn3 @vortecjr @Cebollamconnect player lite app works fine, so apparently the problem is with the kazoo app. So I will stick with that for now. Thanks!
×
×
  • Create New...