Jump to content
IGNORED

Help please - another sMS-200 problem


Recommended Posts

Hi, not sure if this is the right forum but I have a problem with my sms-200. I tried to update the firmware via the eunhasu web browser interface and now cannot connect via the web interface either using http://eunhasu.local or network address. Device no longer shows up in Roon. Powers on OK and flashing light works which seems to indicate network activity. I've the reset button but to no affect. I see that it has a micro SD card in the back which presumably carries the operating system similar to Raspberry Pi so I wondered if somehow this has become corrupted and if it can be replaced.

Any help or suggestions would be much appreciated. Cheers, Andy

Link to post
Share on other sites

Seems like I need a new sd card, the latest firmware doesn't fit on the existing card. I'm thinking this is the reason the update failed.

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On 5/28/2021 at 3:05 PM, GZOO said:

Seems like I need a new sd card, the latest firmware doesn't fit on the existing card. I'm thinking this is the reason the update failed.

 

My sMS-200 came new with an 8GB card. Later firmware versions filled this card to the max, which was a problem. I was advised by SOtM to install a card with more memory, so I went with 16GB.

 

The need for more storage came with V4.5. Which firmware version are you using? 

“The best sounding audio product is the one that exhibits the least audible flaws.”

 Dr. Floyd Toole

Link to post
Share on other sites

Hi audiobomber.

 

I'm now using V0.5.1.  I got a response from May at SOtM eventually who advised a bigger card.  That sorted it.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...