Jump to content
IGNORED

No sound from Digi Signature


Recommended Posts

I have an digione signature player that I bought a few weeks ago and was working great but yesterday it stopped playing audio. I can still login to the raspberry pi which is running moode and see that the song is playing but for some reason I have no sound anymore. I have tried reloading moode and verified I have selected the digione signature as the player. I have tried both the spdif connector and the bnc connector. I have a bluesound 2i that I am able to plug into the same chords and verified it is not my amplifier.

 

Please let me know what I have to do in order to return this and get it fixed.

 

Thanks!

Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Don G said:

I have an digione signature player that I bought a few weeks ago and was working great but yesterday it stopped playing audio. I can still login to the raspberry pi which is running moode and see that the song is playing but for some reason I have no sound anymore. I have tried reloading moode and verified I have selected the digione signature as the player. I have tried both the spdif connector and the bnc connector. I have a bluesound 2i that I am able to plug into the same chords and verified it is not my amplifier.

 

Please let me know what I have to do in order to return this and get it fixed.

 

Thanks!

Can you please login to player through ssh and share below command results.

 

aplay -l

lsusb

 

Also forwarded PM please check

 

 

Link to post
Share on other sites

[email protected]:~ $  aplay -l
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: sndallodigione [snd_allo_digione], device 0: Allo DigiOne HiFi wm8804-sp                                           dif-0 [Allo DigiOne HiFi wm8804-spdif-0]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
[email protected]:~ $
[email protected]:~ $ lsusb
Bus 001 Device 004: ID 0424:7800 Standard Microsystems Corp.
Bus 001 Device 003: ID 0424:2514 Standard Microsystems Corp. USB 2.0 Hub
Bus 001 Device 002: ID 0424:2514 Standard Microsystems Corp. USB 2.0 Hub
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
[email protected]:~ $
 

Link to post
Share on other sites
On 4/24/2021 at 11:50 PM, Don G said:

[email protected]:~ $  aplay -l
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: sndallodigione [snd_allo_digione], device 0: Allo DigiOne HiFi wm8804-sp                                           dif-0 [Allo DigiOne HiFi wm8804-spdif-0]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
[email protected]:~ $
[email protected]:~ $ lsusb
Bus 001 Device 004: ID 0424:7800 Standard Microsystems Corp.
Bus 001 Device 003: ID 0424:2514 Standard Microsystems Corp. USB 2.0 Hub
Bus 001 Device 002: ID 0424:2514 Standard Microsystems Corp. USB 2.0 Hub
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
[email protected]:~ $
 

Forwarded PM please check

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...