Jump to content
IGNORED

USBridge Siganature OS Update


Recommended Posts

Sorry, totally new with the USBridge Signature!

I've purchased this without an SD card from Chicago Electronics.

Can I just install MoODE like I would normally and be good, or do I also need to install the OS AXIS Ethernet Update?

(I'm assuming the OS AXIS update is pre installed in the Pi operating system on board the US Bridge Signature????)

 

Thanks!!!

Link to post
Share on other sites
9 hours ago, LanceB said:

Sorry, totally new with the USBridge Signature!

I've purchased this without an SD card from Chicago Electronics.

Can I just install MoODE like I would normally and be good, or do I also need to install the OS AXIS Ethernet Update?

(I'm assuming the OS AXIS update is pre installed in the Pi operating system on board the US Bridge Signature????)

 

Thanks!!!

You can download moode OS from below link and flash to SD card using etcher tool (Asix driver already updated in below image).

 

http://3.230.113.73:9011/Allocom/Boss2/moode-r710-iso.zip

Link to post
Share on other sites

Thank you!

I flashed and installed the MoOde iso file.

I can get the USBridge Signature to open under the IP address and Moode.local.

I have set up the Digione signature player and updated a small library on a USB stick.

I can see radio stations and my local music files, but I get the below message and I get no audio out.

MPD Error

failed to open "ALSA Default (alsa);

Failed to open ALSA device"hw:0,0":

No such file or directory

I have tried re flashing MoOde without success.

Any help would be greatly appreciated

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, LanceB said:

Thank you!

I flashed and installed the MoOde iso file.

I can get the USBridge Signature to open under the IP address and Moode.local.

I have set up the Digione signature player and updated a small library on a USB stick.

I can see radio stations and my local music files, but I get the below message and I get no audio out.

MPD Error

failed to open "ALSA Default (alsa);

Failed to open ALSA device"hw:0,0":

No such file or directory

I have tried re flashing MoOde without success.

Any help would be greatly appreciated

Forwarded PM please check

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...