Jump to content
IGNORED

Hi-Res stutter Qobuz, Pi4, LMS and PiCorePlayer


Recommended Posts

Here is the issue.  I use a Pi4 for the LMS and a USBridge for PiCorePlayer Squeezelite.  When using hi-res material downloaded from Qobuz the music stutters.  The observations are:

 

  1. High res stutters on Qobuz but not normal resolution

  2. High res does not stutter on Qobuz when played through the Qobuz app (music is going through modem, router and switch so that indicates those are operating fine)

  3. High res Blue Coast when downloaded and put in library does not stutter

  4. Stutter occurs when I switched out the Pi4 LMS to a Pi3 LMS

  5. Stutter occurs with USBridge as well as Squeezebox Radio

 

I am running piCorePlayer v6.1.0

 

It seems the something in the LMS is causing the stutter but I have no idea what it could be.  All help is greatly appreciated.

 

Don't know if this log will help or not.

 

Current pcp.cfg
--------------------------------------------------------------------------------------
WIFI="off"
DEBUG="0"
MODE="40"
TEST="0"
NAME="piCorePlayer"
PCP_CUR_REPO="1"
THEME="Light"
OUTPUT="hw:CARD=ALSA"
ALSA_PARAMS="80:::1"
BUFFER_SIZE=""
_CODEC=""
XCODEC=""
PRIORITY=""
MAX_RATE=""
UPSAMPLE=""
MAC_ADDRESS=""
SERVER_IP=""
LOGLEVEL=""
LOGFILE=""
DSDOUT=""
VISUALISER=""
CLOSEOUT=""
UNMUTE=""
ALSAVOLUME=""
OTHER=""
AUDIO="Analog"
AUDIOBOOTSCRIPT=""
HOST="PcP-Pi4"
TIMEZONE="CST6CDT,M3.2.0,M11.1.0"
CPUGOVERNOR="ondemand"
OVERCLOCK="NONE"
ADVOVERCLOCK="None"
CPUISOL=""
SQLAFFINITY=""
SQLOUTAFFINITY=""
CMD="Default"
FIQ="0xF"
ALSAlevelout="Default"
ALSAeq="no"
EQUAL_OUT_DEVICE=""
STREAMER="no"
STREAMER_IN_DEVICE=""
REBOOT="Disabled"
RB_H="0"
RB_WD="*"
RB_DMONTH="*"
RESTART="Disabled"
RS_H="0"
RS_WD="*"
RS_DMONTH="*"
CRON_COMMAND=""
AUTOSTARTLMS=""
A_S_LMS="Disabled"
AUTOSTARTFAV=""
A_S_FAV="Disabled"
USER_COMMAND_1=""
USER_COMMAND_2=""
USER_COMMAND_3=""
JIVELITE="no"
SCREENROTATE="180"
JL_SCREEN_WIDTH="0"
JL_SCREEN_HEIGHT="0"
JL_FRAME_BUFFER="/dev/fb0"
JL_FRAME_RATE=""
JL_FRAME_DEPTH=""
SHAIRPORT="no"
LMSERVER="yes"
LMSDATA="default"
SQLT_VERSION="basic"
SQBINARY="default"
SQUEEZELITE="no"
POWER_GPIO=""
POWER_OUTPUT="L"
POWER_SCRIPT=""
GPIOPOWEROFF="no"
GPIOPOWEROFF_GPIO="17"
GPIOPOWEROFF_HI="yes"
GPIOSHUTDOWN="no"
GPIOSHUTDOWN_GPIO="22"
GPIOSHUTDOWN_HI="yes"
GPIOSHUTDOWN_PU="down"
IR_LIRC="no"
IR_KEYTABLES="no"
IR_GPIO_IN="25"
IR_GPIO_OUT=""
IR_DEVICE="lirc0"
IR_CONFIG=""
LMSWEBPORT=""
FSM="Default"
LMSCONTROLS="yes"
PLAYERTABS="yes"
HDMIPOWER="on"
APMODE="no"
AP_IP=""
RPI3INTWIFI="on"
RPIBLUETOOTH="off"
SAMBA="disabled"
WOL="no"
WOL_NIC=""
WOL_LMSMACADDRESS=""
SPARAMS1=""
SPARAMS2=""
SPARAMS3=""
SPARAMS4=""
SPARAMS5=""
INTERNET_CHECK_IP=""
ROTDASH="no"
SHAIRPORT_OUT="hw:CARD=ALSA"
SHAIRPORT_CONTROL=""
NETWORK_WAIT="50"
GUI_DISABLE="0"
WWW_PORT="80"

 

1

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...