Jump to content
jrobbins50

Access to Synology NAS not persistent

Rate this topic

Recommended Posts

Hello, @AudioPhil.  I use WS2019 in GUI running AO3.0 for my Roon core server. Whenever I reboot the server (shutdown /r /t 0), I am required to re-input my Synology password for Windows Explorer and Roon to see the files stored on the NAS. This occurs despite my always ticking the box “Remember My Credentials.” I don’t have this lack of persistence with any other PC at home connected to the same NAS across my network. Is this something peculiar to AO?  Thanks. JCR 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/8/2020 at 1:23 AM, jrobbins50 said:

Hello, @AudioPhil.  I use WS2019 in GUI running AO3.0 for my Roon core server. Whenever I reboot the server (shutdown /r /t 0), I am required to re-input my Synology password for Windows Explorer and Roon to see the files stored on the NAS. This occurs despite my always ticking the box “Remember My Credentials.” I don’t have this lack of persistence with any other PC at home connected to the same NAS across my network. Is this something peculiar to AO?  Thanks. JCR 

Sorry, but no.


ıllıllı [  ...AO 3.00 IS HERE... ] ıllıllı
____________________________________________________________________________________

 

Shop | Core Audio Music Server | Reviews | Reference System | AudiophileOptimizer 3.00 | PDF Guide

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...