Jump to content
Sign in to follow this  
ducatirider

Bridging Ethernet Ports

Rate this topic

Recommended Posts

Apologies if this has already been discussed but this thread is now 600+ pages.  Recent Windows updates have made bridging ethernet ports a challenge.  I'm getting all sorts of errors and buffering.  Has anyone experienced this and what have you done to solve this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, ducatirider said:

Apologies if this has already been discussed but this thread is now 600+ pages.  Recent Windows updates have made bridging ethernet ports a challenge.  I'm getting all sorts of errors and buffering.  Has anyone experienced this and what have you done to solve this?

 

it has been discussed extensively in the thread you're referencing.  did you search using "bridg"?  you should find a lot of info on it.

 

 


source:  intel nuc8i5 (audiolinux, roon core) > intel nuc6i5 (win10, ao, fidelizer pro, dirac live, roon) > schiit yggdrasil (gen 5, analog 2)
headphone rig:  bryston bha-1 > senn hd600
two-channel rig:  luminous audio axiom ii xlr walker mod > parasound a21 > monitor audio gx100

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...