Jump to content
Sounds2Good

Aurender N-10 silent using USB input of T+A PDP 3000 HV

Rate this topic

Recommended Posts

My local Aurender dealer brought over a N-10 last evening for my evaluation in my system and listening room. With the AES/EBU and coaxial inputs to the DAC in my T+A  PDP 3000 HV the music sounded glorious. However, we could get no sound when connecting to the T+A USB input. The DAC appeared to lock on the signal, displaying "USB Input 32 bit". We tried two different USB cables with the same result, no sound.  The dealer admitted he hasn't used his demo N-10 with the USB output.

 

I have asked the T+A folks for advice, but I also would like to hear from the Aurender experts to know if there is a setting we should've changed.

 

Thank you in advance for your suggestions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is an issue that occurs with some DACs and various streamers. Visit here and repost. If anyone has experienced this problem, they will let you know.


Aurender N10, Esoteric F-05 Integrated Amplifier, Synergistic Active USB, Oppo 203, Synergistic Atmosphere Level 3 UEF Speaker cables, Legacy Audio Focus SE. ClearAudio Emotion TT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let Aurender know.  I got that advice, and even though it took them a few days, they figured out the situation remotely and updated my Aurender while I wasn't even home (with your permission and granted access from your end).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...