Jump to content
IGNORED

GentooPlayer


Recommended Posts

48 minutes ago, antonellocaroli said:

but have you checked that 3 works for you?

If it doesn't work, it means you've got a problem somewhere.

Hi,

#3 worked ....😊😊😊

The web interface still on😊. Is that correct?

Thanks

Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, antonellocaroli said:

No, that's not right.
the web interface shouldn't work....

I think you've got a bit of a mess.

Did you use ramdisk reset before you changed modes?

Sorry,

I lost access!! I added and reboot, and I lost...

It is working, but How to re-gain access now??

Thanks

 

Antonio

Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, griorii said:
Thank.
But the command:
 emerge --ask app-cdr/cdrtools
Throws an error: 
emerge: searching for similar names ... nothing similar found.

RAMdisk not used

you have to get out of the ramdisk, if you use it...

and before you install software if you've never done it you have to give:

emerge --rsync

https://github.com/gentooplayer/gentooplayer.github.io/wiki/Shell-software-management

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, bobfa said:

Just started testing the latest x86 release on my Xeon server.  The new copy install function worked great to install the OS on my Optane Drive.  I am still not used to the web interface but things are looking up.  This is my first real setup on X86.  

it would be interesting to recompile the system on a Xeon server and see what comes out of it....

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Gavin1977 said:

"New Copy install function' - sounds good... can more details be provided?

 

Gentoo Player working great on my new x86 server by the way.

https://github.com/gentooplayer/gentooplayer.github.io/wiki/Install-GP

https://github.com/gentooplayer/gentooplayer.github.io/wiki/Install-Current-GP

Link to post
Share on other sites

My Web Interface just randomly stopped working today. Was trying to re-enable Spotifyd, which i notice is now called Spotify Connect under the Enable/Disable Software tab. Is there any other way to re-enable the web interface aside from having to reinstall 2.15?

Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, zacho said:

My Web Interface just randomly stopped working today. Was trying to re-enable Spotifyd, which i notice is now called Spotify Connect under the Enable/Disable Software tab. Is there any other way to re-enable the web interface aside from having to reinstall 2.15?

gp-update    (twice)

 

webadd

webrestart

 

in shell

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...