Jump to content
IGNORED

I installed my new Lynx AES16e but can't get itunes to work


debt_collector
 Share

Recommended Posts

I fitted my new Lynx AES16e and installed the windows 7 beta driver from the Lynx site. I connected AES output 1 to my Bryston BDA-1 (had a look at windows audio settings and this output - play 1+2 - shows as 'speakers'). I was able to select this output in XBMC audio hardware setting and music was played beautifully. However, when try to play music off iTunes, all I get is silence. Can anyone help?

 

Also, when installing driver, I wasn't given the option of what drivers to install, asio or wdm. Can someone please explain how to choose between the two? Which one is better?

 

Thanks in advance for your help

 

Custom built silent Media PC, Synology DS415+ NAS -> SoTM sms200Ultra/sps500  -> TAD DA1000 DAC/preamp and Bryston 4BSST2 power amp -> Harbeth SHL5 speakers and Velodyne DD10+ subwoofers. PowerQuest Carbon USB cable, Chord Company Chorus interconnects, Chord Company Signature speaker leads, Clearer Audio Silver-Line power leads

Link to comment
Share on other sites

Hi d_c - The Lynx drivers don't give you the option of ASIO or WDM or anything else. At least I've never seen it before with Lynx software.

 

Do you have the Lynx Play 1+2 Speakers set as your default output? This is what iTunes should send the audio output to.

 

Founder of Audiophile Style

Announcing The Audiophile Style Podcast

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



×
×
  • Create New...