Jump to content
IGNORED

CA Server Upgrade Completed


Recommended Posts

Hi Guys - The CA server was upgraded Saturday night May 28 at 10:00PM. Please let me know what issues you find as you use the site. I did extensive testing, but as you all know, one person can't find all the issues that an entire community can find.I appreciate any and all feedback.P.S. The site upgrades mention in this thread (LINK) are coming soon, now that the server has been upgraded.

Founder of Audiophile Style

Announcing The Audiophile Style Podcast

Link to comment
Share on other sites

Chris,

 

Attachments (images) don't seem to be working in the Album of the Evening thread.

 

Unchecking "Retrieve remote file and reference locally" is a workaround for the images to actually show up in the post, otherwise it only shows up as an attachment.

Next to the Word of God, the noble art of music is the greatest treasure in the world - Martin Luther

Link to comment
Share on other sites

Chris,

 

Attachments (images) don't seem to be working in the Album of the Evening thread.

 

Unchecking "Retrieve remote file and reference locally" is a workaround for the images to actually show up in the post, otherwise it only shows up as an attachment.

Ok thanks. Looking into it now.

Founder of Audiophile Style

Announcing The Audiophile Style Podcast

Link to comment
Share on other sites

Chris,

 

Attachments (images) don't seem to be working in the Album of the Evening thread.

 

Unchecking "Retrieve remote file and reference locally" is a workaround for the images to actually show up in the post, otherwise it only shows up as an attachment.

Hi Master - What type of image file were you trying to attach? I'm doing some troubleshooting and think I have some of this fixed, but not all of it.

Founder of Audiophile Style

Announcing The Audiophile Style Podcast

Link to comment
Share on other sites

Hi Master - What type of image file were you trying to attach? I'm doing some troubleshooting and think I have some of this fixed, but not all of it.

 

This image - http://www.computeraudiophile.com/f15-music-general/album-evening-7578/index417.html#post547998.

 

511XtN32NgL.jpg

 

Tried here and its only showing up as attachment, not embedded in the post.

 

The Amazon link to the image - http://ecx.images-amazon.com/images/I/511XtN32NgL.jpg.

Next to the Word of God, the noble art of music is the greatest treasure in the world - Martin Luther

Link to comment
Share on other sites

This image - http://www.computeraudiophile.com/f15-music-general/album-evening-7578/index417.html#post547998.

 

[ATTACH=CONFIG]26579[/ATTACH]

 

Tried here and its only showing up as attachment, not embedded in the post.

 

The Amazon link to the image - http://ecx.images-amazon.com/images/I/511XtN32NgL.jpg.

Thanks. I'm digging deeper.

 

This is strange. Some jpg images embed just fine while others don't.

Founder of Audiophile Style

Announcing The Audiophile Style Podcast

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



×
×
  • Create New...