Jump to content
IGNORED

Need Jriver help


Recommended Posts

I successfully merged and migrated my libraries - thanks to the Jriver experts in the house. I have another question.

 

I have one customized library view, that I am seeing on Jremote, I have added it using Jriver setting:

 

Options -> Media Network -> Advanced -> Customize view for Gizmo and WebGizmo -> Add -> Library ITem From Standard View

 

I just created a second customized library view and added it to the customized WebGizmo view (and deleted one other item), but the new view is not showing in Jriver, and the deleted view still shows.

 

Any suggestions what may be going on, and how I can fix this?

Link to post
Share on other sites

When you say the "new view is not showing in JRiver" I assume you mean to say JRemote?

 

Try closing JRemote completely down (swipe it closed), same with JRiver (on computer). Then start JRIver, then go to JRemote and start it.

 

Also make sure your new custom view is nested correctly (under Audio)

Link to post
Share on other sites
When you say the "new view is not showing in JRiver" I assume you mean to say JRemote?

 

Try closing JRemote completely down (swipe it closed), same with JRiver (on computer). Then start JRIver, then go to JRemote and start it.

 

Also make sure your new custom view is nested correctly (under Audio)

 

Ted, you're the man. It worked.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...